Sport i animacija

Aktivan odmor u kampu uz animaciju i sport

Animacija

animacija u kampu

Za animaciju i aktivan odmor naših gostiju svih uzrasta brinu se naši animatori u razdoblju 15.06. do 15.09. Uz omiljenu aktivnost, aqua aerobic, u programu animacije za odrasle imamo pilates, tjelovježbu, aqua zumbu te razna sportska natjecanja. Animacija za djecu uključuje razne akitvnosti poput škole plivanja, lova na blago, dječjih karaoka i razne sportskih igara i natjecanja. Vaše kampiranje uz animacijski tim kampa Stobreč Split zasigurno će upotpuniti i obogatiti vaše vrijeme provedeno u kampu.

Sport

sport kampu

Osim sportskih aktivnosti koje su uključene u program animacije, možete i samostalno korisititi terene za cageball, uličnu košarku, stolni tenis, boćanje te odbojku na pijesku koji se nalaze u okviru kampa. Pored toga, moguće je koristiti usluge ronilačkog kluba te iznajmiti pedaline i kajake na plaži Campinga Stobreč Split.

Dalmacija, hrvatska regija poznata po sportskim klubovima i pojedincima, ovjenčanima sportskim uspjesima u zemlji i svijetu, posjeduje bogatu sportsko rekreacijsku infrastrukturu dostupnu i našim gostima. Među ostalim, u susjedstvu kampa izdvojili bismo:

  • Nogometni stadion NK Primorac
  • Teniski tereni Stobreč
  • Golf tereni

Možete uživati u dugim šetnjama, brdskom biciklizmu i planinarenju na obližnjim lokacijama očuvanog prirodnog krajobraza, sa čijih se vidikovaca pruža pogled na srednjodalmatinski arhipelag.