Kamp parcele

Kamp parcele u Dalmaciji uz more

kamp parcele

Zašto odabrati kamp parcele u Dalmaciji? Kampiranje na Mediteranu, uz obale Jadranskog mora pruža ugođaj očuvanog mediteranskog krajobraza.

Veliki dio naših smještajnih kapaciteta nose kamp parcele (246 parcela), uređene prema najvišim standardima. Ukoliko tražite vrhunski kamperski doživljaj, na jednoj od njih možete smjestiti svoj kamper, karavan ili šator.

Zbog poluotočnog oblika kampa, najudaljenija parcela nalazi se samo 110m od plaže. Veličina kamp parcela je između 80m2 i 120m2, te su sve opremljene priključcima za vodu, struju i odvod.

Osim parceliziranog postoji i neparcelizirani dio kampa, na kojem možete odabrati svoje kamp mjesto. Mjesta za kampiranje opremljena su i priključcima za vodu i struju.

Rezerviraj kamp parcelu ili kamp mjesto u našem kampu i provedi nezaboravan odmor u Dalmaciji.

Camping Stobreč Split veliku pozornost pridaje uređenju sanitarnih čvorova po najvišim standardima, prateći preporuke ADAC-a.

U sklopu tri glavna sanitarna čvora, imamo i sanitarne čvorove za djecu, odvojen sanitarni čvor za osobe s posebnim potrebama, kao i prostor za tuširanje kućnih ljubimaca.

Cijene kampiranja na našim kamp parcelama i kamp mjestima, kao i posebne ponude koje za vas često pripremamo, osobito u predsezoni i posezoni, provjerite na cijene kamp parcele i posebne ponude.